Gynnar Rättvisemärkt fattiga producenter?


I fredags använde jag Rättvisemärkt kaffe i ett exempel vari jag presenterade några (teoretiska) mikroekonomiska problem med den verksamheten. Nationalekonomen Niclas Berggren har skrivit flera inlägg om detta, här är det senaste.

Som ni ser har han i det inlägget även inkluderat länkar till vad han tidigare skrivit om det. Ur detta finns det vidare länkat till åtskilliga empiriska studier i ämnet. Försök gärna relatera det till vad ni lärt er.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s