Sommarassistent på Ratio


Undervisar inte länge och har inte uppdaterat bloggen på länge nu.

I väntan på dess återuppståndelse vill jag uppmana er att söka jobb som assistent på min arbetsplats.

Började själv som assistent på Ratio och sedan min masterexamen från SU, sitter jag här som doktorand. Hoppas vi ses i sommar!

Inom ramen för programmet Unga Forskare erbjuder Ratio möjligheten till praktik sommaren 2013. Under sex veckor i perioden juni till augusti får du möjlighet att arbeta tillsammans med seniora forskare i något av Ratios forskningsprojekt. Det är en kreativ och kvalificerad miljö, med stora möjligheter att utvecklas och lära sig mer om forskning. Starten är flexibel, veckorna kan fördelas på olika vis över sommaren och du får marknadsmässig lön för ditt arbete.

Efter en sommar på Ratio har flera assistenter fortsatt arbeta i något av våra forskningsprojekt. Vissa har återgått till studierna medan andra har fått doktorandanställningar eller påbörjat sin karriär i yrkeslivet.

Vi söker dig som är i slutet av din universitetsutbildning, företrädesvis inom ämnen relaterade till Ratios forskning. Du är nyfiken på forskning och kanske överväger att doktorera.

Skicka följande handlingar till karl.axelsson@ratio.se senast den 8:e mars:

– CV

– Personligt brev

– Betygsutdrag

Vid frågor, tveka inte att kontakta Christian Sandström (christian.sandstrom@ratio.se), ansvarig för Unga Forskare på Ratio. Vi återkommer med besked senast den 30:e mars.

Mer info.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s