Bloggtrender


Cyklisk besökarstatistik, stiger initialt och toppar i mitten av veckan för att sjunka till omkring hundratalet om helgerna. Inget konstigt i det, lite ledigt kan ni få ta. Dagen innan dugga smäller det rejält i besökarstatistiken, verkar vara många som får panik då (inringat).

Utöver det har jag kollat igenom vilka sökord ni använder er av för att komma hit, bland dessa fanns “hans westerberg haschpipa” samt en hel del sökord innehållandes “penis”. Det fick mig att haja till, men det har sin förklaring.

Advertisement

2 thoughts on “Bloggtrender

  1. Madelene

    Hittade din blogg av en slump och har en fråga som du kanske kan hjälpa mig med. Efterfrågefunktionen är p = 200 – q. Efterfrågan halveras nu – vad blir den nya efterfrågefunktionen? p = 100 – q? Eller 200 – 1/2 q? 100 – 1/2 q? Är för snurrig just nu… Tack! /Madelene

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s