Marginalanalys.


Den här frågan har jag snott från Bryan Caplans hemsida.

Använd marginalanalys och förklara varför jag inte borstar tänderna efter en lång flygresa.

Svara i kommentarfältet. Ni är omkring 150 personer som varje dag besöker den här bloggen, och jag vill två saker med er. För det första vill jag att ni förstår grejen med marginalanalys, för det andra vill jag att någon av er bryter isen och skriver den första kommentaren. Förra årets studenter fick stort utbyte av detta. Om det är något ni inte förstår med kursen så finns jag kanske inte så ofta på SU, men är varje dag närvarande här. Utnyttja mig!

Advertisement

1 thought on “Marginalanalys.

  1. Jan Banan

    Den marginella ökningen av risken för tandinfektion eller hål är negligerbar om jag bara för en kväll struntar i att borsta tänderna.

    Om man är mycket trött, som jag ofta är efter långa flygresor, är kostnaden av att vara vaken stor. Lidandet på marginalen, av att vara vaken en minut till, är stort

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s