Sommarhälsning


Som utlovat följer en bild av bebisföljetongen som ni påtvingades under mina lektioner.

Som ni ser så vann mina gener.

Förlossningen gick bra enligt barnmorskan, och tydligen gick det hela ganska snabbt. Kom in vid 21:00 och klämdes ut strax efter midnatt. Av vad jag sett på film och hört från äldre äldre skulle det vara så fantastiskt och vackert att föda, men jag fann det hela brutalt. Inte kul att se sin fru ha så ont.

Ville också tacka för alla fina kommentarer, mejl och sms så här efter kursens avslut. Har varit både lärorikt och kul att arbeta med er. Vill framför allt tacka mina egna grupper för en fin tid men även ni andra i övriga grupper och på andra universitet som följt bloggen.

Jag fortsätter till hösten med ännu en vända på grundkursen, om jag dyker upp i senare kurser tillsammans med er igen får vi se. Hör gärna av er om ni vill ha uppsatstips eller vägledning för vidare studier inom NEK.

Stort lycka till med era framtida studier och ha en trevlig sommar!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s