Om seminariedelen.


En liten tentatanke. Artiklarna som presenteras är som bekant inte alltid lätta att koppla till det ni förväntas kunna till tentan. Betänk dock att det på tidigare tentor förekommer 1-2 frågor direkt kopplade till seminarieuppgifterna. Ibland har de varit identiska med de frågor som finns i boken, så se till att ha koll på dem och se till att göra goda försök till att lösa dem till varje seminarium. En fråga kan man ju skippa om man är godkänd på seminariedelen, men i vissa tentor förekommer som sagt två frågor kopplade till seminarierna. Återkom till mig om det är något med dem som är oklart, så reder vi ut det.

Hoppas hinna blogga lite tips om hur man löser uppgifterna i helgen.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s